Politica de livrare, returnare și plată a serviciilor

Această politici de livrare, returnare și plată se referă la serviciile oferite prin intermediul platformei licentiatcustil.ro, deținută de ABETOHA S.R.L.

1. Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor se face astfel:

1.1 Alegeți serviciile pe care doriți să le achiziționați de pe site-ul: https://licentiatcustil.ro/ și adăugați-le în coș.

Prețul fiecărui serviciu este indicat pe pagina de prezentare a fiecărui serviciu. Pentru serviciile prestate/livrate, Vânzătorul/Prestatorul va emite factură fiscală pe care o va transmite prin intermediul poștei electronice către Cumpărător.

1.2  Introduceți datele dumneavostră personale, necesare pentru procesarea plății și facturării, apoi apăsați pe butonul „Cumpără”

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă a comenzii pe care o efectuați. Informațiile personale nu sunt transferabile către alte terțe părți, nici de către AbeToha S.R.L. și nici de Netopia Mobilpay. Vă rugăm să compleți formularul corect. Adresa de email este foarte importantă deoarece informațiile legate de serviciul achiziționat vor fi transmise prin email.

1.3 Veți fi redirecționat către procesatorul de carduri de la furnizorul Netopia MobilPay, către site-ul securizat al procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului dumneavoastră de plată. 

Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară precum 3-D secure pentru tranzacționarea online garantata de Netopia MobilPay. AbeToha S.R.L. garantează că nu stochează și nu utilizează datele cardului dumneavoastră.

1.4 Când tranzacția prin card a fost reușită, veți fi redirecționat înapoi către pagina din site-ul nostru unde se va afișa un mesaj ce vă mulțumește pentru efectuarea comenzii. De asemenea, veți primi un email din partea furnizorului Netopia MobilPay confirmând înregistrarea plății.

1.5  Livrarea serviciilor are loc în mediul online. Informația legată de locul desfășurării se află afișată pe pagina serviciului rezervat. În următoarele 48 de ore de la confirmarea plății, veți primi un email cu detalii despre serviciul achiziționat (link pentru accesarea serviciului și detalii cu materialele necesare pentru desfășurarea cursului/workshop-ului)

 

2. Politica de retur

Orice reclamație a Clientului privind livrarea serviciilor de workshop-uri susținute în mediul online va fi adusă la cunoștința Vânzătorului în maximum 24 de ore de la derularea serviciilor, telefonic sau prin e-mail la adresa: contact@licentiatcustil.ro, urmând ca firma să soluționeze reclamația în cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care serviciile de workshop-uri susținute online nu pot fi livrate de către ABETOHA S.R.L., din motive de organizare și funcționare, clientul este îndreptățit să primească sumele încasate deja de AbeToha S.R.L., dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice Client în cazul nelivrării unui serviciu este valoarea sumei încasate de la Client pentru respectivul serviciu.
În situația în care Clientul anunță renunțarea la serviciu cu cel puțin 24 de ore înainte de data și ora stabilită pentru efectuarea acestuia, Clientul are dreptul de a i se restitui suma încasată de către ABETOHA S.R.L. pentru serviciul la care renunță. Clientul va completa un formular de retur, urmând a fi procesat în următoarele 72 de ore.

În situația în care se renunţă la un serviciu programat cu mai puţin de 24 de ore înainte de data și ora stabilită pentru efectuarea acestuia, Vânzătorul este îndreptățit să primească 100% din costul serviciului anulat, clientul având dreptul, dar nu și obligația de a reprograma serviciul. Responsabilitatea anunțării neprezentării la ora și data programată pentru a beneficia de un anumit serviciu aparține în exclusivitate Cumpărătorului, Vânzătorul neputând fi ținut responsabil pentru asta. Această regulă nu mai este valabilă în caz de forță majoră.

3. Metode de plată a serviciilor

Plata online – Netopia

Plata serviciilor cumpărate se poate efectua online cu cardul personal, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate. Pentru efectuarea plății vei introduce numărul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta). Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii tale,  indiferent de valuta pe care o ai în cont.

Atenție!

În cazul plăților online Vânzătorul/Prestatorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă față de moneda națională (leul românesc).

Ultima actualizare: 09 Noiembrie 2022